Acacia'dan Toplumsal Kalkınma Programı

Acacia Maden İşletmeleri, yerel istihdamı arttırmak ve bölge halkına meslek edindirmek amacıyla çeşitli Toplumsal Kalkınma Programları geliştiriyor.

Acacia'dan Toplumsal Kalkınma Programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Acacia Maden İşletmeleri’nden yapılan duyuruda; “Sayın Hanönü halkı ve değerli öğrenciler, Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. olarak yerel istihdamı arttırmak ve bölge halkına meslek edindirmek amacıyla çeşitli Toplumsal Kalkınma Programları geliştirmekteyiz. Toplumsal Kalkınma Programımız kapsamında yeni eğitim ve öğretim döneminde Lise tercihi yapacak öğrencilerimiz için bir burs programı planlamaktayız. Hanönü ilçesi ve köylerinde ikamet etmekte olan Taşköprü Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Makine Bölümü'nü tercih eden/edecek olan 3'er öğrenciye firma olarak belirlediğimiz kriterlere uygun olması şartıyla burs verileceğini duyurmak isteriz. Burs programımızla ilgilenen ve bu bölümleri tercih etmeyi planlayan öğrencilerimizi ve ailelerini aşağıda belirtilen evraklar ile Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. Halkla İlişkiler Bölümü’ne başvuru yapmalarını önemle rica ederiz” denildi.

Başvuruda istenilen evraklar; nüfus cüzdanının fotokopisi, nüfus kayıt örneği, ikametgah belgesi, okul karnesi, okul başarı puanı gösteren belge, MEB Liselere Giriş Sınavı Belgesi olarak sıralandı. Son başvuru tarihi 29 Eylül 2023 olarak ilan edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme