Abdullah Savaş'tan huzurevi ziyareti

Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş, Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Abdullah Savaş'tan huzurevi ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş, Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Savaş, büyüklerin kendileri için yol göstericilerinin olduğunu dile getirerek, “Sizlerin bizlere, aktaracağı tecrübeler o kadar değerli ki sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır” dedi.

"YENİ BİNAMIZDA BİR ARADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ"

Huzurevlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Savaş; “Güldal Akşit Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yılın anlamına uygun yeni hizmet binasına taşımamızın mutluluğu içerisindeyim. Artık 42 tek kişilik 30 çift kişilik odada, çok daha iyi fiziki imkânlara sahip yeni binamızda sizlerle birlikte olmaktan da haricen mutluyuz."

"KASTAMONU'DAKİ HUZUREVLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME"

Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş: "10 Ekim 2023 tarihinde Taşköprü Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yapımı için protokol imzaladık, inşallah en geç bir yıl içerisinde Taşköprü Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi de faaliyete geçmiş olacak. Diğer taraftan Tosya ve İnebolu’daki Huzurevlerimizin de fiziki koşullarını iyileştirdik. Son yıllarda yaptığımız iyileştirmeler ile daha iyi koşullarda tüm yaşlılarımıza kalite standartları çerçevesinde bakım ve rehabilitasyon hizmeti veriyoruz. Yaşlılarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve sosyal hayata katılımlarını teşvik etmek, daha aktif bir yaşlılık dönemi geçirmeleri için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz."

SAVAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş: "Kastamonu’muza verdikleri büyük destek için başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize ve bize destek veren herkese şükranlarımı arz ediyorum. Bu güzel günleri bizlere gösteren Rabbime hamdolsun. Sizlerin güzel yüzünüzü görmek tüm yorgunluğumuzu alıyor. Sizlere huzurlu bir ortam sağlamak bizim için büyük bir mutluluktur. Bunun için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Özel Haber

Bakmadan Geçme