9 bin 586 Proje Arasından 19'uncu Oldu

TEKNOFEST 2024'e katılan öğretmen ve öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti. 

"ZADA" takım adıyla Danışman Öğretmeni Enes Yüksel rehberliğinde İklim Değişikliği Araştırma Projeleri - Hava ve İklim kategorisinde Türkiye birincisi olan Özlem Burma MTAL öğrencisi Kaan Yusuf Odacı ile "TEMA BİO" takım adıyla Danışman Öğretmeni Seniz Simitçi rehberliğinde Biyoteknoloji ve İnovasyon kategorisinde yarışan ve 9 bin 586 proje arasından 19’uncu olan Abdurrahmanpa Lisesi öğrencisi Mertcan Baloğlu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.  

Şube Müdürü Vedat Terlemez'in eşlik ettiği ziyarette Ar- Ge Birimi Öğretmeni Yalçın Emre Turhal, Bahçeşehir Koleji Öğretmeni Seniz Simitçi, Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ünsal Yılmaz ve Abdurrahmanpaşa Lisesi Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu da yer aldı.  

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, "TEKNOFEST 2024'e katılan tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Sizler, ülkemizin geleceğine ışık tutacak bireyler olarak, daima yolunuz açık olsun” dedi. 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme