6 İGM Üyesi İlçe Belediyelerine Talip

İl Genel Meclisi (İGM) toplantıları, İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında devam etti.

Toplantıda, İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı gelir ve gider bütçesinin bölüm bölüm oylanarak karara bağlandı. Diğer gündem maddelerinde ise İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı tahmini gider bütçesi (finansman bütçesi) bölümü ve 2024 yılı Bütçe Kararnamesi madde madde oylanarak karara bağlandı.

‘Herkesin Memleket Ve Hizmet İçin Emek Harcadığının Farkındayız’

İGM Başkanı Güray Parçal, gündem maddelerinin ardından kendi ilçelerinden belediye başkanlığına aday adayı olan meclis üyelerine başarılar dileyerek; “Bu kadar aday adayı arkadaşımız olması bizim zenginliğimizdir. Allah nasip ederse aday olduklarında, hayırlı seçim süreci yaşamalarını, kendileri için hayırlısı neyse onu olmasını İl Genel Meclisi’miz adına temenni ediyorum. Seçilen herkese hayırlı hizmetler nasip etsin Rabbim. Aday adayı olan arkadaşlarımızın bu görevi harfiyen yerine getireceğine kuşkumuz yok. Burada bütün siyasi partiler bütünleştiği için hepimiz biliyoruz. Fikir ayrılıkları olabilir ama herkesin memleket ve hizmet için emek harcadığının farkındayız. Bunu da hiç yoksunmadan her platformdan söylüyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Parçal ve İGM üyeleri daha sonra toplu fotoğraf çektirdi.

6 İGM Üyesi İlçerinde Belediye Başkanlığına Aday Adayı Oldu

İlçelerinde belediye başkanlığına aday adayı olan isimler şöyle; AK Parti Devrekani Belediye Başkanı Aday Adayı Uğur Aydın, AK Parti Araç Belediye Başkanı Aday Adayı Süleyman Yazkan, AK Parti Şenpazar Belediye Başkanı Aday Adayı Turan Özşiray, MHP Hanönü Belediye Başkanı Aday Adayı Metin Yamalı, Daday AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Apaydın, AK Parti Cide Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Arif Özdemir oldu. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme