5 Personel Alınacak!

İŞKUR'UN Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı bölümünde Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 3 kadın, 2 erkek olmak üzere toplam 5 temizlik personelinin alınacağı duyuruldu.

25 Aralık günü başvurusu sona erecek olan ilanda iş tanımı; “VEFA (Yaşlı evde bakım) Programı uygulama kapsamında merkez mahalle ve köylerde ikamet eden yardıma muhtaç durumunda olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ikamet ettikleri konutlarına gidilerek ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin zaruri ihtiyaçlarının karşılanması” şeklinde yapıldı.

Müracaat Koşulları

Başvurular Hepkebirler Mahallesi’nde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılacak. Müracaat koşulları; “Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 21-49 yaş aralığından olmak, Erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyet, SRC2, SRC4 ve psikoteknik belgelerine sahip olmak. Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. Devletin güvenliğine karşı suçlar (FETÖ/PDY, DHKPC, DAEŞ vb. terör örgütleri ile irtibatı ilişkisi olan) Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hakkında soruşturma veya kovuşturması olmamak. Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı olmamak. Her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etme engeli bulunmamak.  En az lise mezun olmak. Kastamonu ili merkezinde ikamet ediyor olmak. Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü’ne İş Arayan kaydı bulunmak” olarak sıralandı.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvuru için gerekli belgeler ise; “İkametgâh, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil belgesi (e-devlet üzerinden de alınabilir), sağlık raporu (Aile Hekimliğinden de alınabilir), diplomanın asil ya da noter onaylı örneği, Yeni çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, Yaşlı bakım, gerontoloji vb. alanlarda ön lisans diploması, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin sağlık hizmetleri veya hasta ve yaşlı hizmetleri bölüm mezuniyet belgesi yada hizmet alanı ile ilgili MEB onaylı sertifika belgeleri, İŞKUR’dan alınmış iş arayan kayıt belgesi, erkek adaylar için sürücü belgesi, SRC2, SRC4 ve psikoteknik ve başvuru formu” şeklinde belirtildi. 

Bakmadan Geçme