4 ÖLÜ 1 YARALI

Düğüne giderken, şarampole yuvarlandılar İnebolu'da düzenlenen kına merasimi sonrası düğün için Mersin'e giden aileden 4 kişi Ankara'nın Bala ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. 1 kişi ise yaralandı. Kaza, Kulu Kırıkkale karayolunun 40'ncı kilometresi Bala ilçesi sınırlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Süleyman Demir idaresindeki 34 ES 0454 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle...

Düğüne giderken, şarampole yuvarlandılar;

İnebolu’da düzenlenen kına merasimi sonrası düğün için Mersin’e giden aileden 4 kişi Ankara’nın Bala ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, Kulu Kırıkkale karayolunun 40’ncı kilometresi Bala ilçesi sınırlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Süleyman Demir idaresindeki 34 ES 0454 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Kazada, otomobilde bulunan Hüseyin Ay ve Fatma Çayan (27) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Fatih Süleyman Demir, Ahmet Kamil Yıldız (27) ve Hilal Ay (26) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Kamil Yıldız ve Hilal Ay hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı sürücü ise hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İnebolulu Fatma Çayan ile Ahmet Kamil Yıldız’ın düğün arifesinde olduğu, İnebolu’da düzenlenen kına merasimi sonrası düğün için Mersin’e evlenmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Bakmadan Geçme