• Haberler
  • Spor
  • 2'nci Lig'de Zirve Haftası: Moralli Kastamonuspor, Düşüşteki Amed Sportif'e Konuk Olacak

2'nci Lig'de Zirve Haftası: Moralli Kastamonuspor, Düşüşteki Amed Sportif'e Konuk Olacak

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta gözler hafta sonu oynanacak maça çevrildi. Ligin zirvesinde yer alan Amed Sportif Faaliyetler ile GMG Kastamonuspor, 16. hafta mücadelesinde Diyarbakır'da kozlarını paylaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta gözler hafta sonu oynanacak maça çevrildi. Ligin zirvesinde yer alan Amed Sportif Faaliyetler ile GMG Kastamonuspor, 16. hafta mücadelesinde Diyarbakır'da kozlarını paylaşacak.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor ise 31 puanla ikinci sırada yer alıyor ve liderliği ele geçirmek için sahaya çıkacak. Deplasmanda alacakları galibiyetle zirveyi ele geçirmek isteyen GMG Kastamonuspor ile Amed Sportif arasındaki karşılaşma, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. 

Amed Son 3 Haftadır Kazanamıyor, Son 5 Haftada 1 Kez Kazandı

Şu ana kadar sergiledikleri performansla dikkat çeken Amed Sportif Faaliyetler, 32 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 

Son 3 haftada galibiyet elde edemeyen Diyarbakır temsilcisi, son 5 maçında ise sadece 1 galibiyet (1 galibiyet ve 4 beraberlik) alarak düşüş yaşadı. 

Diyarbakır'da gerçekleşecek olan mücadele, ligdeki dengeyi değiştirebilecek önemli bir etkiye sahip olacak. Futbol tutkunları, bu çekişmeli maçı heyecanla bekliyor.
 

Bakmadan Geçme