• Haberler
  • Siyaset
  • Yüksel Aydın: 'Sözlerimde Hiç Kimse Siyasi Çıkar Aramasın'

Yüksel Aydın: 'Sözlerimde Hiç Kimse Siyasi Çıkar Aramasın'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından LÖSEV ve kanserli aileler için Cem Sultan Bedesteninde iftar programı düzenledi.

Düzenlenen iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın ve eşi Yeliz Aydın, LÖSEV İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. 

LÖSEV İl Temsilcisi Şevket Yılmaz, Lösevli aileler adına Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’a teşekkür etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın; “Biz böyle organizasyonları gönülden gönüle bir köprü kurmak için yapıyoruz. Kendimize hiç bir siyasi tolerans beklemiyoruz bunu bilinmesini istiyorum. Öyle bir mücadele ediyorsunuz ki hatırlayın Yeşilçam filmlerini.  Lösevli hastaların sonu hep acıyla biterdi. Ve o günler hastaların yüzde 90’ı hastaları maalesef kaybediyorduk. Lösevden öncesi Lösevden sonrası vardı bunu böyle ifade ediyorum. Bunlar tamamen samimi duygularımdır. Lösevden sonra o hijyenik yapının sağlanması iyi bir beslenmenin ortaya konması, moral değerlerinin yüksek tutulmasıyla hastalarımızın yüzde 90’ların üzerinde hastaları kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz. Sizleri her türlü siyasi münazaranın üstünde tutuyoruz. Ancak herkesin bu konuda hassas olmasını istiyorum. Herkesin ciddi davranmasını bekliyorum. Biliyorum ki mutlaka Lösemili ve kanserli için Lösante Hastanesi’nin tam ruhsatı mutlaka o hastaneye kazandırılacaktır. Bu sözlerimin önünde arkasında hiç kimse siyasi bir çıkar aramasın. Kısmet olurda bu şehri yönetme fırsatımız olursa her konuda mutlaka yanınızda olacağım. Bunun sözünü şimdiden veriyorum. Evlatlarımız için sağlık teknolojilerinin verdiği bütün imkanları kullanacağız” dedi.

Bakmadan Geçme