• Haberler
  • Spor
  • Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz'dan Şampiyonluk Açıklaması

Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz'dan Şampiyonluk Açıklaması

Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz, Kastamonu 1. Amatör Küme şampiyonluğunu ve Kastamonu Özel İdare ile oynayacakları Play-Off baraj maçını değerlendirdi.

Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz, Kastamonu 1. Amatör Küme şampiyonluğunu değerlendirdi. Karakiraz, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edebilmek için Kastamonu Özel İdare KHS ile oynayacakları Play-Off maçı beklentilerini de paylaştı.

Karakiraz’ın açıklamaları şöyle: “Taşköprüspor’a göreve geldiğim gün enerjisi düşüşte olan bir takım görüntüsündeydi. Hedefini belirleyen başkanımız düşüncesini sapmadan yoluna devam etmek istiyordu. İlk Cide maçı ile başladığımız görev, dokuz maç üst üste kazanarak grup şampiyonluğunu kazanmamızı sağladı. Bu süre içerisinde bazen düşük performans dahi gösterdiğimiz maçları kazanmasını bildik.”

Taşköprüspor Teknik Direktörü Özcan Karakiraz'dan Şampiyonluk Açıklaması

Tosya Galibiyeti ve Şampiyonluk

Karakiraz: “En son oynadığımız Tosya maçında beraberlik dahi bize grup şampiyonluğunu yaşatacaktı. Maça iyi başladık, oyun kontrolü bizdeydi. Bireysel bir hata ve arkasından yediğimiz ikinci gol bizi çok fazla etkilemediği gibi daha da konsantre olmamızı sağladı. Sağdan Hasan ve Umut soldan Savaş’ın etkili atak çıkışlarında İsmail ve Can değerli pozisyonlar buldu. İlk yarı bitmeden skoru Can ile 1-2’ye getirdik. İinci yarı yine hızlı başladık ve pozisyon üretmeye devam ettik. Erkan’ın ve Kemal in de oyuna ağırlık koymaya başlaması kontrolü iyice elimize aldı. Etkili üçüncü bölge oyunları ve duran toptan attığı iki gol ile İsmail Gürlük kazanılan maçın ve şampiyonluğun değerli performansını sağladı.”

Play-Off Beklentisi

Karakiraz son olarak: “Şimdi oynayacağımız Play-Off finaline kadar eksikleri tamamlayıp, var olan performansı yukarı taşımaya çalışacağız. Başkanıma yöneticilerime taraftarlarımıza ve tüm Taşköprü halkına destekleri için teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme