Okul Ziyaretleri Sürüyor

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerle bir araya geldi.

Şube Müdürleri Vedat Terlemez ve Adem Türkmenoğlu ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.  Öğrencilere hitaben, "Sizlerin özgüvenli, kendisiyle ve toplumla barışık, millî, manevi değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten, yetenekli bireyler olmanız için çalışıyoruz. Sizden beklentimiz; derslerinize çalışmanız, bol bol kitap okuyarak ufkunuzu genişletmeniz, spora ve sanata vakit ayırmanız. Çünkü biz, sizin sadece derslerinizde başarılı öğrenciler olmanızı değil aynı zamanda kendini yetiştirmiş donanımlı bireyler olmanızı da istiyoruz. Sevgili gençler, bu yaşlarınızda kendinize kattığınız tüm bilgi ve beceriler ileride karşınıza çok güzel armağanlar olarak çıkacak” dedi.  

Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. 

Öğretmenlere hitaben Gümüş; “Sizler geleceğimizi şekillendiren kişilersiniz. Öğrencilerimizin güzel ahlaklı ve donanımlı fertler olarak yetişmesi için gösterdiğiniz çabaların ve fedakârlıkların farkındayız. Her birinize, özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” dedi. Kolaylıklar ve başarılar diledi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme