KUZKA'dan Yatırım Promosyon Çalışmaları

KASİAD ve KASİAD Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye'nin İlk Ticari Şehircilik İhtisas Fuarı olan KASTEXPO'ya katılan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) iş adamlarına yönelik yatırım promosyon çalışmaları gerçekleştirdi.

KUZKA'dan Yatırım Promosyon Çalışmaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olarak nitelendirilen KASTEXPO Fuarı 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlendi. Birçok sektörden firmanın katılım sağladığı fuarda, standlı katılım sağlayan KUZKA, Kastamonu’ya yeni yatırımlar kazandırmak için iş adamları ve sanayicilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Yerli Ve Yabancı İş Adamlarına Yatırım Promosyon Çalışması

KUZKA standında ağırlanan yatırımcılara Kastamonu’nun potansiyel yatırım alanları, sektörleri ve yatırımlara sağlanan devlet teşviklerine ilişkin bilgiler verildi. Ayrıca bölgede öne çıkan sektörlere yönelik KUZKA tarafından hazırlanan fizibilite çalışmaları ve yatırım ortamı katalogları sanayiciler ve iş adamları ile paylaşıldı.

KASİAD Başkanı Ayhan Aslan ve beraberindeki heyetin de ağırlandığı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı standında, Kastamonu yatırım ortamı ile ilgili detaylı görüşmeler gerçekleştirildi. Fuara farklı sektörlerden birçok firmanın yanı sıra Kastamonu ilinden birçok kamu kurum ve kuruluşu, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşları da katılım sağladı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme