Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği Düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring Kastamonu İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi'nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katılım sağladı.

Küçük erkeklerde Darende Ortaokulu birinci, Devrekani Şenlik YBO ikinci olurken, küçük kızlarda ise Vali Aydın Arslan Ortaokulu birinci, Darende Ortaokulu ikinci, Devrekani Şenlik YBO üçüncü oldu.

Yıldız erkeklerde ise Kuzeykent Ortaokulu birinci, Darende Ortaokulu ikinci, Vali Aydın Arslan Ortaokulu üçüncü, Devrekani Şenlik YBO dördüncü olurken, yıldız kızlarda Vali Aydın Arslan Ortaokulu birinci, Devrekani Şenlik YBO ikinci, Devrekani Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu üçüncü oldu.

Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupaları, sporculara ise madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Muhsine Aydın, Spor Uzmanı Tufan Coşkun, Oryantiring İl Temsilcisi Yardımcısı Abdulkadir Karagülle ve okulların beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme