Kastamonuspor, Arnavutköy Deplasmanında

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son hafta karşılaşmaları bugün oynanacak.

GMG Kastamonuspor, ligin 38’inci haftasında Arnavutköy Belediyespor Kulübü’ne konuk olacak. Müsabaka bugün saat 15.00’te İstanbul Bolluca Stadyumu’nda başlayacak.

GMG Kastamonuspor, bu müsabaka öncesinde 74 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ev sahibi Arnavutköy ise 41 puanla 13’üncü sırada bulunuyor. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, bol gollü galibiyet ve Amed Sportif’in yenilmesini bekleyerek mucize olan şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonunda ligde kalmayı garantileyen Arnavutköy Belediyespor’un ise herhangi bir hedefi bulunmuyor. Seyircisiz oynama yasağından dolayı Arnavutköy taraftarı karşılaşmada yer alamayacak, Kastamonuspor seyircisine ise tribünler açık olacak.

Düdük Gürcan Hasova’da

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 38’inci haftasındaki Arnavutköy Belediyespor-GMG Kastamonuspor maçını Ankara’dan A klasman hakem Gürcan Hasova yönetecek.
Hasova’nın yardımcılıklarını Erzurum’dan Ömer Lütfü Aydın ve Sivas’tan Haydar Avcı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gaziantep’ten Abdullah Volkan Aydın olacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme