Kastamonu Üniversitesi Ödüllendirildi

Kastamonu Üniversitesi (KÜ), Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 24'üncü Kamu Kalite Sempozyumu'nda 'İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri'nde' önemli bir başarı elde etti.

Kastamonu Üniversitesi, 2024 yılı 'İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri'nde "Üniversite" kategorisinde sunduğu Kastamonu Teknokent bünyesindeki Girişim Vadisi Kuluçka Merkezince gerek çıktıları ve gerekse katılımcı yapısı ile 3 yıldır başarılı bir şekilde yürütülen ve İhtisas koordinatörlüğü tarafından desteklenen "İhtisas Odaklı Girişimcilik Yoluyla Teknolojik Altyapının ve Ar-Ge Çıktılarının Farklı Toplum Katmanlarında Sürdürülebilir Kalkınmaya Dönüştürülmesi Modeli" projesiyle yarıştı. Sempozyumun ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, yedi farklı kurumun yarıştığı finalde, projelerin sunumları değerlendirildi. Kastamonu Üniversitesi, sunduğu yenilikçi ve sürdürülebilir projeyle jüri üyelerinden büyük beğeni topladı ve “İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülü'ne” layık görüldü.

Törende, Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün de hazır bulundu.

‘KÜ Topluma Katkı Sağlama Misyonunu Bir Kez Daha Kanıtladı’

Kastamonu Üniversitesi adına bu önemli ödülü almanın gururunu yaşamakta olduğunu ifade eden Rektör Topal, bu başarının, Kastamonu Üniversitesi’nin vizyonu doğrultusunda sürdürülebilir kalkınma ve yenilikçi projelerle topluma katkı sağlama misyonunu bir kez daha kanıtladığını vurguladı. Rektör Topal, ihtisas odaklı girişimcilik ve teknolojinin toplumun her kesimine etki etme potansiyeli konusundaki inançlarını pekiştiren bu ödülün, geleceğe yönelik çalışmalarda daha da büyük bir motivasyon sağlayacağını belirtti. Rektör Topal son olarak, bu başarıda emeği geçen tüm akademik ve idari personeli tebrik ederek, desteklerini esirgemeyen KALDER Ankara Şubesi'ne ve değerli jüri üyelerine şükranlarını sundu.

Etkinlik, ödül takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme