• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu'da Futbol Ailesi İftarda Buluştu

Kastamonu'da Futbol Ailesi İftarda Buluştu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kastamonu Şubesi tarafından iftar organize edildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kastamonu Şubesi tarafından iftar organize edildi. Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara TÜFAD Kastamonu Şube Başkanı Selim Aydın, Amatör Sporlar Federasyonu Kastamonu Şube Başkanı Adem Keloğlu, Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu, GMG Kastamonuspor Asbaşkanı Erkan Yılmaz, GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül ile futbol paydaş sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda antrenör katılım sağladı.

TÜFAD Kastamonu Şube Başkanı Selim Aydın, burada yaptığı konuşmada; “Ramazan ayı münasebetiyle uzun zamandır yapmayı planladığınız ve araya giren nedenlerden ötürü pandemidir, sağlık sorunlarıdır; ertelemek zorunda kaldığımız yemeğimizi bu akşam sizlerin katılımıyla gerçekleştirdik. Hepinize tekrardan teşekkür ediyoruz. Sağ olun, var olun” dedi.

‘En Büyük Temennimiz Yılldardır Beklediğimiz Şampiyonluk’

Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnşallah çarşamba günü itibariyle bir Uşakspor maçımız var. Onunla birlikte, puan kaybı olmadan, lig sonuna kadar gideriz. Yıllardır beklediğimiz, Kastamonu halkının, bizlerin beklediği sonuca ulaşırız diyor. İnşallah en büyük temennimiz bu.”

Kastamonu'da Futbol Ailesi İftarda Buluştu

‘TÜFAD Olarak Desteği Sürdüreceğiz’

TÜFAD Kastamonu Şube Başkanı Selim Aydın: “Yerel seçim dolayısıyla gündem tamamen biliyorsunuz adaylar üzerine kuruldu. Onun üzerine çalışmalar oldu. Artık pazartesinden itibaren tek gündemimiz, lig bitene kadar Kastamonu sporu değerli arkadaşlar. Bizler de Kastamonu TÜFAD olarak elimizden gelen desteği şimdiye kadar verdik, bundan sonra da vermeye gayret edeceğiz.”

Ali Atalay Hocamız İçin Dua Ve İyi Dilek

Aydın: “Sizlerden bir temennim olacak. O da şu, biliyorsunuz yıllarca Kastamonu sporuna hizmet etmiş Orman İşletme Müdürlüğü'nden emekli Ali Atalay hocamız var biliyorsunuz. Hepinizin malum olduğu üzere. Şu an kendisi elim bir hastalıkla mücadele ediyor. Çok yeni bir mevzu. Biz de şaşırdık. Onun üzüntüsü içerisindeyiz. Dün kendisiyle konuştuk. Size de temennimiz: sadece dua, iyi dilek. Vakit bulursanız arayın.”

Saygı Vurgusu

Aydın: “Bugün buraya gelmeden önce genel başkanınızı da aradım. Başkanımızın da ayrı ayrı sizlere selamları var. Biliyorsunuz TÜFAD, antrenörlerin özlük haklarını korumak adına çalışmalar yürütüyor. Bizim en önemli değerimiz saygı. Bunu her sohbette dile getiriyorum. En önemli değerimiz saygı. İnşallah yeni başlayacak maçlar, önümüzdeki maçlarda tüm takımlarımıza, tüm hocalarımıza başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme