KASDERFED İftarı Büyük İlgi Gördü

Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) tarafından düzenlenen iftar programı, Ankara'nın Lavanta Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Etkinlik, yerel topluluğu bir araya getirirken, siyaset ve iş dünyasından birçok önemli ismin de katılımını sağladı.

Federasyonun Genel Başkanı Hasan Şen, açılış konuşmasında katılımcıları selamladı ve bu buluşmanın önemine değindi: “Bu iftar sofrasında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanları hep beraber geçirelim” dedi.

Altındağ Belediye Başkanı ve Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı, konuşmasında beş yıl boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı ve Mamak için destek talebinde bulundu: “Bizler, Mamak’ta ve Büyükşehirde Cumhur İttifakı olarak sizlerden destek bekliyoruz. İnanıyorum ki, yanımızda olacaksınız” ifadelerini kullandı. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay, yerel yönetimlere verilen önemi vurguladı: “Biz Büyük Birlik Partisi olarak, yerel yönetimlerde halkın sesine kulak vermenin önemine inanıyoruz” diye konuştu. 

'Ankara’yı Geleceğe Taşımalıyız'

Eski Bakan Murat Başesgioğlu ise Ankara’nın geleceğine dair projelerden bahsederek seçimin önemine dikkat çekti: “Ankara, yeni devletimizin başkenti olarak her zaman daha iyiye gitmeli. Bu seçimlerde doğru tercihleri yaparak Ankara’yı geleceğe taşımalıyız” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu’nun tarihi ve kültürel değerlerine değinerek, bölgenin önemini, “Kastamonu, ülkemizin müstesna şehirlerinden biri. İstiklal Harbi’nde kilit rol oynayan bu şehrin, bugün de aynı ruhu taşıması bizler için gurur verici” ifadeleriyle anlattı.

KASDERFED tarafından düzenlenen bu iftar programı, siyasi ve toplumsal birliğin yanı sıra Ankara’nın geleceği için yapılan planların ve projelerin de ele alındığı bir platform oldu. Katılımcılar, iftarın ardından yapılan konuşmalarda, Ankara ve Kastamonu’nun geleceğine yönelik umutlarını ve desteklerini ifade ettiler.

Bakmadan Geçme