Harun Acar'dan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Gelecek Partisi'nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar, BBP İl Başkanı Saim Çakmak, DSP İlçe Başkanı Şanver Özcan, MP İlçe Başkanı Sinan Alabaş ile bir araya geldi.

Gelecek Partisi'nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Saim Çakmak, İlçe Başkanı Muzaffer Duman, Belediye Başkan Adayı Esat Demir, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Şanver Özcan ve Memleket Partisi İlçe Başkanı Sinan Alabaş ile bir araya geldi. Bu önemli buluşmada, Taşköprü'nün geleceği ve yerel seçimlerin ilçeye etkileri kapsamlı bir şekilde tartışıldı.

Acar, bu buluşma sonrası yaptığı açıklamada, Taşköprü için birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, seçimlerin Taşköprü ve tüm vatandaşlar için hayırlar getirmesini temenni etti. Ayrıca, tüm belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

‘Birlik Ve Beraberlik İçinde Hareket Etmek Elzemdir’

Gelecek Partisi Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, Taşköprü'nün ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm bulma konusunda kararlı olduklarını belirterek; “Taşköprü'müz için birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, ilçemizin gelişimi için elzemdir. Seçim sürecini, Taşköprü'nün geleceği için bir fırsat olarak görüyor ve tüm adaylarla sağlıklı bir rekabet içinde olmayı diliyorum. Taşköprü'ye olan sevgim ve ilçemiz için olan tutkum, bana bu yolda ilerleme gücü veriyor. Her bir adımımızı, Taşköprü'nün daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir ilçe olması için atıyoruz. Her bir Taşköprülünün sesine kulak vermek ve onların ihtiyaçlarına cevap vermek benim için bir öncelik. Birlikte, daha güzel bir Taşköprü inşa edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme