• Haberler
  • Siyaset
  • CHP'den 'Hamiyetli ve Erdemli Bir Belediyecilik' Yürüyüşü

CHP'den 'Hamiyetli ve Erdemli Bir Belediyecilik' Yürüyüşü

'Hamiyetli ve Erdemli Bir Belediyecilik İçin Buluşuyoruz' yürüyüşü gerçekleştirildi. Kışla Parkı'ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

Kastamonu CHP il örgütü tarafından ‘Hamiyetli ve Erdemli Bir Belediyecilik İçin Buluşuyoruz’ yürüyüşü gerçekleştirildi. Kışla Parkı’ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Yürüyüşe CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, CHP İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

CHP'den 'Hamiyetli ve Erdemli Bir Belediyecilik' Yürüyüşü

‘En Büyük Mutluluk Sizinle Birlikte Yürümektir’

CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizim için en büyük mutluluk sizinle birlikte yürümektir, bundan sonra da inşallah birlikte yürüyeceğiz. Çok çalıştınız, çok gayret ettiniz, çok mücadele ettiniz, çok özlediniz, hasretini çektiniz, ellerinizi kaldırıp dua ettiniz. Ama gün bugün değil, gün yarın. Aynı kararlılıkla, aynı disiplinle, aynı heyecanla, aynı umutla ama telaşsız, vakur bir şekilde sandığa gideceğiz milletin kararını sandıktan çıkartacağız.”

‘Arkadaşlarımız Sandıkta Oylara Sahip Çıkacak’

Baltacı: “Her türlü önlemler alındı. Arkadaşlarımız sandık başında oylara sahip çıkacak. Ama oraya giderken eşinizi, dostunuzu, arkadaşınızı götürmeyi ihmal etmeyin. Herkes oyunu kullansın. Yarın bu şehri aklın yoluyla buluşturalım. Milletin, adaletin, vicdanın yolunda buluşturalım. Yarın yeni bir sayfa açacağız, yeni bir dönüm olacak, yarından sonra önümüzde yeni bir dönem var. Bu talan, israf, kötülük düzenine son vereceğiz. Bizi birbirimize düşürüp huzurumuza, arkadaşlığımıza, dostluğumuza kast eden bu düzeni yarın itibariyle değiştiriyoruz.”

CHP'den 'Hamiyetli ve Erdemli Bir Belediyecilik' Yürüyüşü

‘Herkese İhtiyacımız Var’

Baltacı son olarak: “Bundan sonra herkese ihtiyacımız var. Herkesin emeğine, umuduna, hayaline, fikrine ihtiyacımız var. Bu şehri ayağa kaldıracağız. Yarın Kastamonu size emanet, yarından sonra Kastamonu bizlere emanet.”

Bakmadan Geçme