• Haberler
  • Siyaset
  • Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Ucuz İşlerle Siyaset Yapmıyoruz'

Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Ucuz İşlerle Siyaset Yapmıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından şehit aileleri ve gazilere Cem Sultan Bedesteni'nde İftar Programı düzenlendi.

İftar programına MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın ve eşi Yeliz Aydın, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, yönetimi ve üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Dursun Kan yönetimi ve üyeleri ile Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı. 

İftar programında günün anısına Dursun Kan ve Hüseyin Mahmutoğlu tarafından Yüksel Aydın’a plaket verildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, “İftar programına bizleri davet eden Sayın Yüksel Aydın Bey'e sizlerin adına çok teşekkür ederiz. Her zaman Meclise verilen bütün önergelerde gazilerimizin, şehit gazilerimizin desteklerini hissettirmişlerdir. Sayın Yüksel Aydın Bey'in Allah yolunu açık etsin. Allah yar yardımcısı olsun. Her zaman gönlümüz, fikrimiz şimdiye kadar Yüksel Bey'deydi. Bundan sonra da böyle olacağına inanıyorum. İnşallah bir Nisan'da da böyle toplu bir yemek yeriz. Tekrar yönetimine Yüksel Aydın Bey'e, MHP'nin yönetimine herkese çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Allah tekrarını erdirsin. Afiyet şekeri olsun” dedi. 

‘Yüksel Aydın Beyefendiye Yolunda Başarılar Dilerim’

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Dursun Kan ise; “Mübarek Ramazan'da orucumuzu hep birlikte açtık. Allah kabul etsin. Allah'ım nice ramazanlara da erdirir inşallah.  Yüksel Aydın beyefendiye yolunda başarılar dilerim. Rabbim tuttuğumuz oruçları kıldığımız namazları da kabul etsin. Bizlere bu akşam iftar programını hazırlayan Yüksel Aydın Başkanı'mıza başarılar diliyorum. Allah utandırmaz İnşallah çıktığı yolda. Derneğimiz adına da Yüksel Aydın Bey'e bir kez daha teşekkür ediyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

‘Ucuz İşlerle Siyaset Yapmıyoruz’

Düzenlediği iftar programında açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın; “Allah yolunda öldürülenler, onlar diridirler siz bilemezsiniz. İşte bu hissiyatla bugün sizlerle birlikteyiz. Sizin Cenabı Allah evlatlarınızın makamını Peygamberimize komşu etmiş. Sizlerle beraber olmak benim için şereftir, onurların en büyüğüdür bizim için. Hiç bir siyasi münazara bu toplantıda yoktur. Tabii ki ben Milliyetçi Hareket Partisi başkan adayıyım. Her şeyin ötesinde yeter ki milletimiz var olsun, yeter ki devletimiz var olsun. Ucuz işlerle siyaset yapmıyoruz. Bu vatanı bize hediye eden şehitlerimizin kanlarıyla çizilen bu sınırları muhafaza etmek için Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak hiç bir karşılık beklemeden siyaset yapıyoruz. Son vatanımız, Cenabı Allah bizi vatansız bırakmasın. Allah sizin evlatlarınızdan razı olsun. Mekanları cennet olsun. Onların sayesinde şu mikrofon elimizde karşınızda konuşuyoruz. Bizler bunun farkındayız. Biz hiçbir karşılık beklemiyoruz. Yeter ki vatanımız sağ olsun, sizler huzurlu olun. Sizler yapabileceğiniz en büyük fedakarlığı yaptınız. Sizleri her gün başımızın üzerinde taşısak yine sizlerin haklarını ödeyemeyiz” dedi.

‘Benim Sizden Tek İsteğim Dua’ 

Konuşmanın devamında ise Yüksel Aydın; “Benim sizden tek isteğim dua. Vatandaşımızın bizlere edecekleri dua bizim geleceğimiz yerin nişanesi olacaktır. Ben Kastamonu insanının vicdanına sesleniyorum, sizin evlatlarınız Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Gabar’da, Cudi’de bu vatan evlatlarını savunmak için mücadele ederken sınır ötesi harekat için teskere isterken o lanet olası terör örgütünün alt ağzı olan siyasi parti, dün adı HDP, bugün DEM Parti kırıştırabilmek için vatandaşlardan oy koparabilmek için hayır diyenleri unutmayın. Bakın bu günde Kastamonu’dalar. Ben onlara bir televizyon programında dedim ki 'HDP'li vatandaşla ben beraber olurum diyor parti yönetiminde bu Hasan Baltacılar sizlere şikayet ediyorum. Buraya nerden bulaştırdınız, nerden geldiniz? O şehit aileleri sizleri tükürükle boğacak. Şu an masada oturan evlatlarımız, kızlarımız, gençlerimiz ve gelecekleri için mücadele ediyorum. Bizler sessiz sedasız siyaset yapmak istiyoruz. Eğer gönlünüze girebildiysem beni bir değerlendirin. Kastamonu için hayırlı olmayacaksa bize nasip olmasın. Önümüzdeki süreçte Allah bize nasip ederse inşallah sizler için elimizden geleni yapacağız. Her türlü fedakarlığı yapacağız. Yapacağımız hiç bir şey sizlere lütuf olmayacak. Sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Sizler her şeyin üzerindesiniz bunu böyle bilin. Bizler Allah’tan korkar kuldan utanırız. Yerin altını da üstünü de biliyoruz. Bir saniyesine hükmedemediğimiz bu dünyaya biz fırıldak olmayacağız. Adam gibi dosdoğru olacağız. İnandığımız değerlerden asla vazgeçmeyeceğiz. Şartlar ne olursa olsun. Bu anlayışta yine sizlerle beraber olacağız. Huzurlu bir Kastamonu istiyoruz, kimsenin Kastamonu’nun huzurunu bozmasına istemiyoruz. Evlatlarımızın geleceğini kimsenin karartmasını istemiyoruz. İki tane kötü niyetli adam var, isimlerini zikretmeyeceğim burada onlar bir oyu bile hak etmiyorlar. Vicdanlarınızın Kastamonu için doğru karar vereceğine inanıyorum. Biz yine karşılıksız sevmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme